Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
äldre dikt


spår

likt Sylvia sitter jag utan ord
förminskar sakta vokabulären
i takt med att alla dina världar raserars.

sjunkande stavelser i exploderande
havsbottnar, de brutna pennornas Titanic
kometer i den oändliga natten,
en psykets källare
för de tomma pappersarken.

ord som vinden
eftersökta
meningslösa

ute.




Prosa av Shush
Läst 317 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-08-17 22:57



Bookmark and Share


  Bearded Bear
O! en psykets källare
för de tomma pappersarken!!!! Riktigt bra!!
2016-11-28

    samole
Skrev vist Silvia i stället för Sylvia, min fantasi: )
2016-09-08

    samole
Jättefin sista rad, och att avsluta en dikt är en konst.

Hade detta varit min dikt skulle jag ändrat rubriken och första raden till:

Som Silvia
sitter jag utan ord.

Skulle också eg hoppat över den översta infon, och samtidigt fattar jag. Men som läsare blir den informationen kanske nått som sänker förväntningen. Men bra dikter har inte behov av att vara aktuella.

Skriver detta för att jag tycker du är intressant att läsa och jag vet att det jättesvårt att skriva bra om svåra saker!
Fint att vara skriv vän med dig!


2016-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Shush