Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varje ord har en betydelse om det används på rätt sätt. Men missbrukas orden, försvinner betydelsen i dem.


Påverkan av ord

Inne i mitt minne
Spar jag de vackra orden du gav till mig
Ord som gjorde starkt intryck på mig
Ord som var betydelselösa för dig
Men ord, av stor betydelse för mig
Ord som saknade innebörd för dig
Men ord, med stor innebörd för mig
Ord som var oviktiga för dig
Men ord, viktiga för mig
Ord som bara var formuleringar från dig
Men ord, underbara formuleringar för mig
Ord som var alldagliga för dig
Men ord, helt nya för mig.




Fri vers av Lilian (Gullan) gustafsson
Läst 387 gånger
Publicerad 2006-04-01 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilian (Gullan) gustafsson
Lilian (Gullan) gustafsson