Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

362. Vägen framåt




Min tanke vandrar vägen framåt
Det är augusti
Löven börjar falla från träden
Några faller i bäcken
guppar en stund på vattnet
och flyter bort

Det finns en vila i skapelsen
som vill människan väl
Den ständigt stressade nutidsmänniskan
kan finna ett inre centrum
av stabilitet
I Guds tysta närvaro
kan vi finna vila och ro

Min tanke vandrar vägen framåt
I ödmjukhet inför Herren
blir vi upphöjda
I tro på Jesus Kristus
blir vi rättfärdiga




Fri vers av Maria T
Läst 168 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-30 20:29



Bookmark and Share


  Per "Läsaren" Sörqvist
gillar
2014-09-03

  walborg
Vilar i Dina underbara texter - så ock här med Guds närvaro i naturen som gör oss gott
2014-08-31

    ej medlem längre
Ja, så lika vi tänker ändå! Fint diktat!
2014-08-31

  Marita Ohlquist VIP
Tycker om din text!
2014-08-30

  Larz Gustafsson VIP
Rom 1:17
Matt 11:28
2014-08-30

  M M Mannheim VIP
Som en katedral av ord till Guds ära!
2014-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T