Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

enaDe

 

 

Det är stilla och lugnt vårt kök

livet har lagt sig till ro

tankar vilar om varandra

det är kväll i vårt bo

 

vi har tänt levande ljus

musiken (bluegrass) hörs i mitt kök

sopat är golvet och disken är gjord

vi är fria från vardagsstök

 

det är då det sinnliga får växa fritt

vi är valda att samman vandra

vi ler och flörtar här vid vägs ände

aldrig går vi från varandra

 

nej vi är inte rika,

vårt hus är ett renoveringsobjekt

men ändå så här inpå kvällningen

är det det vackraste jag sett

 

och du, du strålar vackraste du

min frände,älskade och man

vid mig vi två samman ska gå

genom livet hand i hand.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-30 22:43



Bookmark and Share


  poetryGirl
berörande
2014-09-01

  Anya VIP
Så vardagsnära och ömt!
2014-08-31

  ULJO
Så vackert och kärleksfullt
2014-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP