Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack!!


Till Conny min specielle skrivarvän

Att se dig lyftas från livets misär
och hitta dig själv i allt det som roterar runt omkring dig
är nog det bästa som har hänt för dig och för mig...
att få se hur en människas kamp kan ge livet tillbaks
och en mening som hade drunknat i allehanda besvärligheter
att få se dig utvecklas och bli den du är idag
det är snudd på ett mirakel min vän...
och jag är så lycklig när jag läser dina otroligt
självutlämnande ord och kommentarer
och ser hur du utvecklats från en enstavig nybörjare
till en fullfjädrad poet.....
det min vän ger livet en speciell krydda...
Grattis min vän må allt gott fortsätta komma till dig!





Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-08-31 15:13



Bookmark and Share


  den nakna poeten
Angela himlens väktare du fångar mitt intresse du fångar mitt hjärta du fångar minna ord på rätt rader igenom din vägledning du förde in mej på denna sida som aldrig hade hänt utan dej någonsin min glädje din förtjänst att även min ängel kan spela på poesins harpa med hjärtans text där du är nämnd men det vet du
2014-09-01

  stig wikman
INSTÄMMER
MED
FÖREGÅENDE
POET .

kram till er båda .
2014-08-31

  Angel of love
En vacker och fin hyllning till din vän.
2014-08-31
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP