Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt är inte som man tror


Besvikelsen över en vän

Idag blev jag brutalt varse
att man inte kan vara den vän man tror att man är!
Livet tar sig i märkliga uttryck
och det som jag trodde fanns, visade sig inte finnas,
jag blev sårad i mitt innersta rum, vänrummet
där bredvid hjärterummet hade jag stoppat in dig
men det visade sig att du inte var säker på att du ville vara där.
Men eftersom jag i alla fall vill ha dig som min käre vän
så låter jag dig stanna där tills du bestämt dig för
vad du egentligen vill, eller livets bergodalbana visar mig något annat!




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-09-01 09:51



Bookmark and Share


  den nakna poeten
hej Angela alla passar inte i hop om inte pussel biten passar försök med en ny pussel bit eller så dolde han sitt egentliga budskap eller så gick era viljor sär ut av vad gränsen går mellan två vänner sånt är tråkit men man kan ju inte vara vän med hela världen man kan bara vara sej skälv och möta dom som liknar dej den man är i tanken och värderingar bra att han visade sej så du inte blandade honom med dom du älskar och står dej nära kram
2014-09-01

  Connie
Stark berörande, du har ett hjärta av guld!
2014-09-01

    ej medlem längre
Berörande text!
Kram
2014-09-01

    AgnesKenshin
oj, allt är inte som man tror, nej.
2014-09-01

  Angel of love
Berörande text, du är stark som står kvar. Samtidigt är det nått som kan få dig svag.
Styrkekramar
2014-09-01
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP