Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tills jag slutar andas

Ett andetag utan mig.

Ett andetag utan dig.

Ett andetag utan er.

Jag är ingen egendom.

Mitt kött är bara kött,

så länge jag fortsätter andas.

Du kan älska mina andetag,

tills jag slutar att andas.

Men jag är aldrig mer än kött,

på väg mot mitt sista andetag.




Övriga genrer av A.F.M
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-02 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.F.M