Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var med mig. Ur, natten vid.




Jag vaknar i natten
av ett hundskall på gården

Månen kyler från fönstret
ända ini blodet

NattFågeln på fönsterblecket
lämnar mig en svart fjäder

Men jag delar inte längre
tiden itu

Jag vill snart gå
rakt ut i natten

vid din hand




Fri vers av J-M
Läst 305 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-02 21:05



Bookmark and Share


    Billy Andersson
Jag är med dig, alltid.
2014-09-15

    Jim Friberg VIP
Kylan här...
2014-09-04

  Kozo
" Jag vill snart gå rakt ut i natten" meningen är full av mystik och frågor... Det tycker jag om!
2014-09-03

    ej medlem längre
+ för Ur,
2014-09-02
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M