Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Citatet var mäniskan är dum "Foto Benito i straff registret"


Benito Hade Rätt!

Italien uppfann fascism

Benito Il Duce, ledaren

Sa att folket är idiot-er

Till 90% och behöver ledas

Dom är får och behöver en stark ledare

Är benägen att hålla med

Eller att människan har slutar att tänka..




Bunden vers av Federico Romano
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-03 00:35



Bookmark and Share


    Svarte Petter
Nja, det är möjligt att en hel del är idoter. 13 procent av den röstberättigade svenska befolkningen röstade på SD, nästan 4 på FI (som jag med stor och barnslig förtjusning läser att vissa tidnigar i genitiv skriver som Fis) och resterande partier består av makthungriga idioter lika egocentriska som deltagarna i Paradise Hotel. Demokrati garanterar absolut inte ett bra styre. Men jag tror ändå det är bättre än Benitos alternativ.
2014-09-15

  Lars Hedlin
JA håller delvis med dig här..Kanske är det lathet, att många är bekväma och inte vill eller orkar att tänka...
2014-09-03

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Man ska inte låta en annan person bestämma vem ska du vara?!vem du är?!
I verkliga liv, hemma eller på Internet. Hur man tänker sig fienden om dig, propp mata dig med skit information? Och du lyssnar utan att tänka vem ska avgifta dig av smörja.
Det låter som på gammal dags bordell då. ”Låt oss låtsas!” troligen på dagis, i sandlåda går göra så.
Men det instämmer bra det du påstår i citat har upprepats Fraderik Reinfeld, Carl Bild. Sade bara igår han var inte informerad av vapen affär med Saudiarabia.
Och folket bara undrar hur kommer det sig att landet Sverige styrs som en familj företag typ Täby i 8 år sedan glömmer 90 % gång på gång.

2014-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano