Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att se någon i ögonen


Om man vänder ryggen
åt problemen

kommer de tillbaka

förr eller senare




Övriga genrer (Aforism) av Jack E. Gladh VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-03 09:20



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Olösta problem är lika trädens rötter under en skogsbrand.
2014-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST