Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I stormens öga


Om politikens värde


Vara politiker
är både svårt och modigt
och ska så vara

Rätt många
är inte så modiga för närvarande
De är mera rädda om rösterna
än vad som händer med vårt samhälle

En handfull
är mycket modiga
och gör det svårt för sig

Är det inte just de sistnämnda
vi bör lyssna extra noga på?




Övriga genrer av Jack E. Gladh VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-04 09:03



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Nu är jag visserligen inte politiker utan gör mera som Ian Grilljou som lämnar över ansvaret på de mer offensiva om än hemliga krafter han har kontakt med i näringslivet och litet varstans, det vill säga läsarna av hans skrivna arbeten. Själv är jag alltså tänkt och möjligt handlingskraftig i hemlighet medan jag mera offentligt försöker mig på att visa mod och sticka ut hakan genom att kommentera din text, men lyckas jag? Jag har sannerligen kontroversiella åsikter om samhället. Exempelvid hur att organisera skolans arbete. Men trots mitt möjliga mod i frågan, tror du att någon lyssnar? De jag brukar prata med om sådan frågor är dels en som är lärare och dels en som inte är det.
De är modiga som vågar lyssna på mig, men de har dessvärre inbördes något olika åsikter om saken själva. Också de visar alltså prov på mod då de först stillatigande och med stor häpnad lyssnar till mina funderingar.
Jag tycker du tar upp något viktigt här, handlar frågan om mod eller om att försöka göra sin röst hört om än den kanske riskerar att bli sågad av andra politiker eller menigheten i sig?
2014-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST