Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna hos mig


Snälla stanna i mitt liv, jag håller av dig så.
Men om jag kramar dig, går du sönder då?

Stanna hos mig min älskade, jag vill inte se dig gå.
Men om jag håller dig tätt intill, går du i bitar då?

Snälla gå inte din väg, jag kommer att sakna dig så.
Men om jag visar dig min kärlek, skrämmer jag iväg dig då?

Försvinn inte ur mitt liv min kära, jag älskar dig så.
Men om jag öppnar mitt hjärta, förlorar jag dig för alltid då?




Fri vers av Jonas Brywe VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-04 20:16



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
så underbart vackert skrivit.
rakt upp och ner! krångligare än så behöver inte orden vara. enkel.. men säkert väldigt väl valda ord (?)
bokmärks nu!
2014-09-04

  Teresia Ridell
Krama hårt, hellre riskera att förlora någon för att ha älskat för mycket än för lite.

Vackra, starka ord. Gillas !
2014-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Brywe
Jonas Brywe VIP