Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken är inte alltid så lätt att förstå sig på.....


Obesvarad kärlek

En törn mitt hjärta rista
När det snart av kärlek brista

Av längtan efter dig
Du betyder allt för mig

Du är så svår att nå
Om jag dig ändå kunde förstå

När du smeker min kind
Känns det som kärlekens vind

Jag vill ej det ska ta slut
Det är för svårt att andas ut

En kärlek så underbar
Om jag visste att den stannade kvar

Men du är alltid på flykt
Jag som ville ha det så tryggt




Fri vers av Lilian (Gullan) gustafsson
Läst 481 gånger
Publicerad 2006-04-01 19:57



Bookmark and Share


  Nettisch
grymt bra :) välldigt fin dikt..
kärleken är en svår sak och man hoppas verklign att den vill stanna kvar..
tyckte massa om denna kanoners :)
2006-04-08

  Bysmeden
Morgonen gryr om en stund
mörkret har slittit av bandet av min längtan...!
2006-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Lilian (Gullan) gustafsson
Lilian (Gullan) gustafsson