Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att se ett hav

 

 

 

Ser vattenlinjer

följer silverskrift

våg för våg

Du är här och där

Sluter om

Lappar ihop

Gör framtid

 Ser dåtid

syr på blå väv

 

 

 

Där

 

 

                                   ut ur tiden

 

 

                                 

                                 djupt och omsluten

 

                                 I ena änden

                                 har  jag dig

                                 och följer

                                 ner

                                 .        

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-09-04 23:32



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En text att läsa långsamt och fundera på!
2014-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP