Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett försonat uppbrott


Ensam tillsammans

För jag visste den kvällen
att det var det sista vi gjorde
innan tiden tog slut

jag var inte din den kvällen
Filmen handlade inte om oss
dig och mig

Du och jag dansade aldrig på broarna i Paris

När vi gick hem
gick jag ensam bredvid dig




Fri vers (Modernistisk dikt) av Nitwitoddment
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-04 23:42



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
tragiskt, men må du dansa på!
2014-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Nitwitoddment
Nitwitoddment