Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan efter en underbar man


Till dig från mig♥♥♥


♥Jag längtar verkligen efter........

♥Att bli smekt av just dina händer

♥Att bli kysst av just din mun

♥Att få kramas just med dig

♥Att få vila just på ditt bröst

♥Att få höra just hur du andas

♥Att få smeka just din kropp

♥Att få ligga just nära dig

♥Att få älska just med dig............
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥




Fri vers av Lilian (Gullan) gustafsson
Läst 416 gånger
Publicerad 2006-04-01 20:02



Bookmark and Share


  Angel Of Sin
Underbar! Tycker om den starkt =o)
2006-04-17

  Fredrik Stillesjö
Hej Lilian!

Det här dikten ångar verkligen av längtan och lust! Roligt att använda hjärtan som i en punktlista. Det förstärker diktens känsla. MVH Fredrik
2006-04-12

  Bysmeden
Din stjälk som bär denna fägring
är stolt och stark i sitt slag
Den man som förgylls av din hägring
förvandlar mörker till dag
2006-04-03

  prinscess VIP
mycket het kärleksdikt
2006-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Lilian (Gullan) gustafsson
Lilian (Gullan) gustafsson