Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

et

 

 

 

allt jag kan göra

i min blinda ordlöshet

är att mjukt böja mig fram

 

och varsamt kyssa din hud

där jag tror fästena finns 

till ditt hjärta

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Kalypso
Läst 230 gånger
Publicerad 2014-09-05 21:43



Bookmark and Share


  Aisha VIP
....och det är väldigt mycket.....!
2014-10-29

  Per Rydberg
Varmt ödmjuk! Talar till mig med styrka.
2014-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Kalypso
Kalypso