Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Val? Vilket val?

Ja,
jag har hört att min röst är viktig...
men,

Det är först när dom kommer fram till nedskärningarna
som dom är villiga att dela med sig till oss...

så jag undrar...

dom kanske försöker
att göra mig till medbrottsling?





Fri vers (Fri form) av vildvin
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-06 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin