Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske jag inte röstar alls denna gång...


Vi tänder eld på änglars vingar

Dags att tagga ner!

Nu tar man t.o.m till Zlatan
i politiska syften!

Han är den störste fotbollsspelaren
Sverige någonsin har haft!

Njut av det!

Blanda inte in honom
i problematiker där vi själva
må ta ansvar för vad som är rätt
för vårt samhälle!

Det har uppstått svåra konflikter
mellan nära och kära
på helt olika tyckanden och låtanden!

En mental farsot och förvirring
har tyvärr uppstått
i hur vi ska bemöta dessa oöverstigliga svårigheter
och det triggar igång helt onödiga aggressioner
med svårartade konsekvenser!

Vi har inte förmåga att ta emot invandrare
på ett mänskligt och värdigt sätt längre!

De får vänta månadsvis upp till årsvis
på att få en human plats i vårt samhälle!

Så får det inte gå till!
Det är att lura dessa människor!

Antingen tar man emot helhjärtat
eller också inte alls!

Vi måste bestämma oss!






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jack E. Gladh VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-07 00:17



Bookmark and Share


  walborg
Bra text om ansvar
2014-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST