Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten och du

Du ser mig rött men talar blå
Jag försöker andas dina andetag, försöker förstå
Men du undviker världen fast den visar sig i tö
Du ser mig och jag försöker tänka bort all snö

Ensamheten lockar dig i tystnad och knackar på
Din bästa vän och värsta fiende, men går inte att nå
Bortom vattnet väntar drömmarna på en värdefull ö
Om du ska kunna älska igen måste ensamheten dö

Vid övergångsstället försöker du gå
Men de vita sträcken är krokodiler i en giftig å
Du ser mig men din blick vill säga adjö
Älskling låt mig gräva upp dig ur drivan med snö

Låt mig få slåss mot din ensamhet
Bli din vän
Vi kan lura ensamheten i hemlighet
Jag försöker om och om igen...




Fri vers av Mr Mackan
Läst 257 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-09-07 11:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark med vackert vemod!
2014-09-15

  Angel of love
Fantastiskt.
2014-09-13

  Lars Hedlin
Så stark och känslofylld....Mycket bra framfört!
2014-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mackan
Mr Mackan