Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Val och vår värld

Lyssnar på vackra ord som inte stämmer
blundar och håller på kärleken i kampen om makt
skadeglädjen ekar i stenhjärtan bland herrarna i grått
vi är pengarnas handdockor
älska mig bort från frestelserna från mörker
utfrågningar och bortförklaringar
är vi ett land eller är vi en värld?
är det ok med dig om livet blir bättre för någon annan?
om hundra år lever ingen kvar
är det inte då kärleken vi vill lämna efter oss?
kärlek, kärlek, kärlek

Blind är den som bara lyssnar till vad andra sett
sann är den som kan se det som inte syns
vacker är den som accepterar sin spegelbild
hat mot andra är missnöjet hos dig själv

Rörd
berörd
förstörd
lämna aldrig en kyss orörd...








Fri vers (Fri form) av Mr Mackan
Läst 273 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-09 21:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra!
2014-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mackan
Mr Mackan