Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din saga

Sagan pågår i ständig fart
du rusar fram men mister underbart
minnen du kunde fått och bevarat
försvinner nu bort i tiden obesvarat

Var tog den levande fantasin vägen?
som fångade dig och förändrade natten i alla lägen
då människor såg varandra med värmande blick
nu besvaras vänförfrågan med ett enkelt klick

Var är sångerna du sjung lutandes mot min krage?
smekte min hals, mitt bröst och min mage
från min krage hör jag bara brus
minnet av dig smeker nu insidan av mitt bröst med ljus

Förstå och prioritera
det är dina minnen som växer och blir flera
inget blir försent om vinden lever nu
glöm aldrig att den vackraste i din saga är du




Fri vers (Fri form) av Mr Mackan
Läst 376 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-11 21:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra skriven text!
2014-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mackan
Mr Mackan