Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min fader

I väntan på honom söker jag
lägger mig vid korset och förlåter mig själv
hos han flöt blodet ur handflatorna
mina ögon blöder tårar av glas
ledsen, glad och vilsen på samma gång
jag kysser dina fötter och kramar din hand
älska mig i evighet
låt änglarna föra mig hem till tryggheten
han ser in i mitt hjärta och ler
inga ord
jag är hemma
med ett leende i en solnedgång




Fri vers av Mr Mackan
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-12 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Mackan
Mr Mackan