Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu finns det hopp

dränker min näsa i vatten för att hota munnen med sin sista utväg
vardagliga funderingar av grått och oskyldigt lidande
drick av livets förorenade regn som bildar en pöl i mitt handfat
speglar mina ögon som flammar till
en gnutta färg av tröst
regnbågen efter tårarna som aldrig kom
jag vet vem som har målat i mina ögon
ännu finns det hopp




Fri vers av Mr Mackan
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-05 10:21



Bookmark and Share


  Carola Viola Hedelius VIP
Som jag har skrivit tidigare, du har ett djup som bubblar fram
Vill ha mer
2015-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mackan
Mr Mackan