Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godnatt

Gungar min morgon med grodor i min ficka
jag tänker leka ur mina drömmar idag
blå grodor som viskar poesi i kör
jag vill klättra upp i ett träd och leka Tarzan.
du får vara min Jane. Kom så seglar vi dit du vill
vi handlar utan pengar och betalar med en kyss
ingen förstår varför?men vad gör det? Det gör inte vi heller

Tvn och mobilen återvinner vi och bygger en tidsmaskin så vi alltid stannar i nu
tänker du också på om vad som händer om världen bestod av zombies?
tagen, nu tar du. Parkbänken får vara pax. Där får man bara hångla och dricka öl
grodorna har somnat och natten är blek
du vill inte gå hem, du vill sova i mitt hår
jag måste viska till stjärnorna så du inte vaknar
Godnatt




Fri vers av Mr Mackan
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-04 23:28



Bookmark and Share


  Carola Viola Hedelius VIP
Härlig, spontan med en rytm som gungar fram, djup, frågande
Älskar "jag måste viska till stjärnorna då du inte vaknar"
Den säger mycket
Igenkännande text
2015-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mackan
Mr Mackan