Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Nakenheten i våra drömmar gör oss jämlika
törsten av att vara förlorare tillsammans ger oss den förbjuda kyssen
änglarna är de enda som vet färgen på våra hjärtan
vi är förtrollade i en värld av sot
färgerna vaknar och vi ser livet ur andra synvinklar och börjar förstå meningen med livet

du

jag kan höra dina ord i ditt bröst genom att se in i dina ögon
de ler
kärleken är befriad av klimatförändringen då mitt hjärta av is töade bort och jag fick bära ditt
vi bryr oss inte mer än om önskan i de fattiga och de sjukas drömmar
vi sätter stjärnor på himlar till de som behöver
vi öppnar gränser för de som står still
jag borde gråta när jag ser hur världen mår
men jag vet att denna värld inte varar för evigt
kärleken för oss rätt
kärleken tar oss hem




Fri vers av Mr Mackan
Läst 290 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-07 14:55



Bookmark and Share


  Helene Bohlin Lelle....
Ja den texten klagar jag inte på....
Grrrr.....asg....

Vackert framtonad å framförd...
Grattis du vinner en kram med vinden...
2014-09-08

  Amanda Lantz
Vackert och starkt! Väldigt fin
2014-09-07

  Lars Hedlin
En mycket bra text med känsla!
2014-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mackan
Mr Mackan