Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjärnor

 

 

Att hålla mig flytande tillräckligt länge,
för att se midnattshimlen,
det är mitt mål.

Jag tror stjärnorna kommer att känna igen mig,
som någon som en gång föll,
genom mörkret.

De kommer att betrakta mitt sista försök,
kanske till och med ge mig lite av sitt ljus, för att hitta min väg hem.

 

© September 2014




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-09-09 13:59



Bookmark and Share


  Drömfångare
"Jag tror stjärnorna kommer att känna igen mig,
som någon som en gång föll,
genom mörkret."

Aaaaaah, det är så fint!!
2014-09-11

    Birgersdotter VIP
Finstämt och vackert.
2014-09-11

  stig wikman
Du kommer att
hitta hem .
Stjärnorna blir
din vägvisare.

LJUVLIGT POEM
DU SKRIVIT.
KRAM.
2014-09-09

    ej medlem längre
Vemodigt och vackert..
2014-09-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket vacker och finstämd poesi i din dikt!
2014-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP