Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynlig

Bakom dina glasögon faller osynliga tårar
ängsliga själ, du vackra kom hem
vad ser du när vi andra ser kärlek?
instängd i dig själv
ditt osäkra skratt avslöjar dig
hur blev du så här?
vad har du varit med om?
vem har skrämt dig?
den som la ditt pussel har tappat flera bitar

Du söker tröst i varje hörn
fördömer världen då den valt att blunda
du bryr dig inte
vill inte
försvinner
likt dina tårar faller du

osynlig






Fri vers av Mr Mackan
Läst 262 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-08 22:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker i sorgens ton!
2014-09-15

  Drömfångare
"likt dina tårar faller du

osynlig"

Älskar...
2014-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mackan
Mr Mackan