Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kan bli ensamt i ett huvud

Det kan bli ensamt i ett huvud.

När tomrummet är fyllt med tomhet,

och frågorna och svaren är undanstuvade.

Det minst dammiga är fortfarande dammigt,

och det som göms därunder är ännu gråare.

Så hopplöst försvarslös inför sig själv.

Det kan bli ensamt i ett huvud.




Övriga genrer av A.F.M
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-08 23:54



Bookmark and Share


  småstensorkestern
var det meningen att publicera tomhet?
2014-09-08
  > Nästa text
< Föregående

A.F.M