Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den onde berättar

Jag har fått en oändlig mycket makt
Det har folk i alla tider sagt

Min makt den är stor
Jag kan nå dig vart du än i världen bor

Min existans får folk att sjunka i tårar
Jag använder ofta djupa ord som sårar

Ni beundrar mig ändå som ett konstverk
Svek och hat det är några av mina verk

Jag vill att folk förökar sig
Om deras känslor bryr jag mig ej

Sex livnärar mig på
så att fler själar skapas och få förevigt bestå

Utan att ens vidröra dig sätts du in i känslovibrationer
Din syn suddas och du ser hallucinationer

Hjärtrusningar är också en favorit som ofta går i repris
Jag använder alla medel till varje pris

Vänskap försöker ofta sätta mig bakom en gräns
den är min eviga konkurrens

Jag tar folks känslor endast för en lek
Det är därför som jag kallas för kärlek




Bunden vers (Rim) av Nafisa
Läst 436 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-09-09 18:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Rått starkt och bra!
2014-09-11

  genni VIP
Naket, rakt, starkt skrivet, bra det här!
2014-09-10

  Tobias Haglund
Smart idé och mycket väl utfört! Bra jobbat, verkligen!
2014-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Nafisa