Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Börja om

till minnet där du fortfarande brinner
till skuggorna som fortsätter måla ditt ansikte
till försoningen som aldrig kom
jag har slutat att vända mig om

 

                                             




Fri vers av Nafisa
Läst 451 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-06-17 23:09



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Så vackert och gripande !!
Kärleken flödar ur alla hål . . Sen blir det ledsamt .
2015-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Nafisa