Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en vän

Dina ord jag minns 
lika tydligt som din blick
tårarna flödade

läpparna darrade av sorg

Du gav din själ till mörkret
och dagarna vägrade ge dig ro
dina drömmar sprack
och händerna stod uppe i skyn


i mina ögon fick du frågor

som du vägrade att ge svar
skulle du någonsin berätta?
orden ekade tomt i min själ

I din blick såg jag ändå svaret
hjärtat hamrade sig mot mitt bröst
jag var aldrig redo
inte ens när du försvann 




Fri vers av Nafisa
Läst 594 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-06-26 11:04



Bookmark and Share


  Schackpoeten VIP
Fantastiskt kraftfull och gripande på så få rader. Kan tänka mig att tårarna rann nerför dina kinder när du skrev denna text. En text med äkta känslor.
2015-07-22

  soligajag_1 VIP
Verkligen stark text som nästlar sig fast inom en. Håren står ut på armarna utav denna, ryser inombords!!
2015-06-26

  Lars Hedlin
Känsla i texten som berör!
2015-06-26

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som berör!
Bra skrivet.
2015-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Nafisa