Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isbiten som inte smälter

minnena om oss dyker upp
som en trasig hjärtskärande sång
men försvinner lika hastigt i glömskan
där vår kärlek från förr vilar
som en isbit som försöker att tina
men sveket håller den tillbaka
en viskning från hjärtat hörs avlägset
tårarna hålls tillbaks
läpparna pressas till tystnad
där sveket är starkare än kärleken
kommer det aldrig att bli vi




Fri vers av Nafisa
Läst 310 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-09-11 18:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Frågan gäller det avslutande frågetecknet (eller avsaknaden snarare..). Bra!
2014-09-27

  Connie
Vemodsvackert!
2014-09-14

  Lars Hedlin
Jätte bra!
2014-09-12

    ej medlem längre
Tycker om denna!
2014-09-11

  Lärling
Mycket fint!
2014-09-11

  genni VIP
Vackert, så vemodigt vackert...
2014-09-11

  Tobias Haglund
Jättevackert. Tycker framförallt om avslutet!
2014-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Nafisa