Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åt det hållet

Ska jag vända mig inåt
eller ska jag vända mig utåt?

Om jag vänder mig inåt kommer en tankeabstrakt.
Om jag vänder mig utåt kommer en berättelse.
Det ena utesluter inte det andra.

Linn ser ut över flera landskap.

Det ena landskapet har öppna fält och åkrar.
Apollon är kontemplativ.

Det andra landskapet består av hav, klippor och skärgårdar.
Dionysus har en karaff med vin på nattduksbordet.

Linn tycker bäst om att hitta på saker
som känns intuitivt rätt -
ja, allt det som stämmer överens med hennes personlighet.
"Det ska bli någonting av mig", säger hon.
"Du menar utbildning och jobb och så? svarar en vän.
"Ja...just det...åt det hållet"








Fri vers (Fri form) av Annika Persson
Läst 322 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-13 23:16



Bookmark and Share


  Nanna X
stackars Linn, jag känner med henne. tacka vet jag havet och konsten.
2014-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Annika Persson
Annika Persson