Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet

Frihet
Livets väg
Svep dina armar om dig själv
Du är du
Var dig själv
Och låt ingen ta din frihet
Slå ut dina armar
Säg adjö
Du är fri
Låt ditt hjärta skratta
Låt ditt hjärta dansa
Låt ditt hjärta flyga
Högt
Svep ut dina armar
Du är Fri




Fri vers (Fri form) av LiljeVit
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-14 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LiljeVit