Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig ärren

Jag vet redan att du kommer att ha sönder mig
Dina vassa höfter kommer att göra ett ärr (R) i mitt hjärta
Men det är värt det, all hjärtesorg
Jag har hellre en miljon ärr än inga alls
För med ärren kommer också skratten, och hemliga leenden
Med ärren kommer äventyren och minnena
Och de kommer jag att värdesätta, för alltid
Vi kan alltid gå tillbaka till vänskapen
Tiden kommer läka ut den extra kärleken och vänskapen består
Men kom igen nu, vi satsar
Vi måste sluta vara så fega
Vi måste våga
Vi som är så bäst tillsammans
På precis allt
Det kommer att bli underbart
Underbart är kort
Så jävla värt det




Fri vers av LiljeVit
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-03 01:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LiljeVit