Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnenas ridåer

Vilka är vi nu?
Är vi desamma som förut?
Inga vackra sånger sjungs.
Inga uppmuntrande ord
Uppvaktning vad är det?
Minnenas ridåer sköljer över
Sorg i hjärtat
Kan det någonsin bli som förut?
Ska vi se till framtiden
Gå skilda vägar?
Eller älska varandra på nytt?
Minnenas ridåer sköljer över
Tankekaos




Fri vers av LiljeVit
Läst 162 gånger
Publicerad 2014-10-05 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LiljeVit