Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap eller feghet

Vi var två fega själar
Som aldrig tog steget
Vänskapen för stark för att förstöra
Älskar ditt skratt
Det där leendet
Som väcker stormar inom mig
Ögonen fyllda med tindrande stjärnor
Du får mig att le och skratta
Jag är mig själv i ditt sällskap
Allt flyter på
Vänskapen är för stark för att förstöra
Vänskapen är för stark
För kärleken
Eller är vi bara fega?



Om det inte är du
Så får de där tindrande ögonen mig att sakna
Saknar kärleken mer än någonsin
När jag ser på dig,
Ler konspiratoriskt med dig
Saknar att hålla om någon
Bli kysst för den jag är
Att känna tryggheten i någons hjärtslag
Om det inte är du
Vart är han då?




Fri vers av LiljeVit
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-08 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LiljeVit