Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar det som var

Ditt leende paralyserar mig
Dina ljud, ditt namn, ditt skratt
Flyger i vinden
Och du är inte längre min
Kom tillbaka, min vän
Prata med mig igen
Saknar du mig inte?
Få mitt hjärta att slå dubbelt så fort
Få mig att flyga av lycka
Jag saknar det som var
Kom tillbaka, min älskade
Mitt hjärta slår för dig, av längtan, av sorg, av melankoli
Bli min, älskade du
Låt mig vara i dina armar
Känna tryggheten omfamna mig
Vill känna din doft i mina kläder
Ditt skratt och din röst i mina öron


Var elden under min hud
Kyss mig, min vän
Låt kyssarna dansa och aldrig ta slut
Jag älskar dig
Håll om mig hårt och släpp aldrig taget




Fri vers av LiljeVit
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-09 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LiljeVit