Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågel i bur

När vinden vänder
Ska jag kyssa din mun
Smeka din kind
Och säga adjö

Smärta i hela kroppen
Saknad fyller mitt inre
Ångest över hjärtat
Tungt

Men vad gör man inte för att leva
Livet leker, fast utan dig
Jag älskar dig, men ändå trängd
En fågel flyger inte på riktigt i bur
Och just nu
Lever jag inte på riktigt i din famn




Fri vers av LiljeVit
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-14 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LiljeVit