Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Ibland tänker jag att jag är tom utan dig
Trasig, en ensam pusselbit
Jag tänker att det är synd att du är lycklig utan mig
Är du det?
Ibland tänker jag att jag saknar dig
Så att det gör ont
Men ibland orkar jag inte sakna
Jag orkar inte ha ont
Så jag tänker, säger
Jag har gått vidare utan dig
Ensam är stark, och jag hittar mig själv i mörkret
Jag letar inte längre efter dig
Vad är verklighet?


Jag saknar dig
Varje sms som kommer
Hoppas jag är från dig
Varje pling från facebook
Hoppas jag är från dig
Jag vill att du ska ha åkt hit, för mig
Jag vill att din kärlek, ska vara äkta, för mig
Jag vill att du ska vilja, och känna och älska, för mig
Jag saknar dig, som fan, varje dag
Prata med mig, hör mig, lyssna på mig, känn på mig, för mig
Ta in dina känslor, stäng dem inte ute, lyssna på vad du känner för mig
Älska mig och sakna mig, för den jag är


Kommer du ihåg mig?
Vi som brukade skratta tillsammans
Le mot varandra
Med kärlek och bus i ögonen
Var jag lättare att glömma
Är du lyckligare nu?




Fri vers av LiljeVit
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-09 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LiljeVit