Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest, Sorg och skiljas åt

Det gör ont att leva
Det gör ont att dö
Blodet pulserar
Ångesten fylls upp
Illamåendet ökar
Synen mörknar
Jag flyter
Är borta
Ur min kropp
Vaknar upp
Vet inte
Vart Jag är
Lever i Ögonblicket
Paralyserad
Av Sorg
Kan inte segla utan vind
Kan inte ro utan åror
Kan inte skiljas från vännen min
Utan att fälla tårar




Fri vers av LiljeVit
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-05 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LiljeVit