Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag önskat.

Han gör det.
Han ser på mig som om jag är vackrast i världen.

Vi har redan en låt som är vår

och hans bruna ögon är
mina att drunkna i

Om jag vill.

Men jag vet aldrig vad jag vill

för han är ju för lång och för smal och för bra
rätt på alla sätt och håret är mjukt
han älskar barn och har en fin utbildning
och röstar rosa och jobbar heltid
allt jag önskat har jag fått

och jag bara
pussar honom istället för att svara
vara eller icke vara




Fri vers av Kolsyra
Läst 212 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-15 12:12



Bookmark and Share


  minblekakind VIP
Så fint!
2014-09-21

  Maria Sundelin VIP
Ja, ibland vågar man inte tro på det som är bra
2014-09-19

    Anna B
SÅ bra
2014-09-17

    nånja
en tagg i den men också väldigt fin. bäst på slutet då du bara är.
2014-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Kolsyra