Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att leka kurragömma...


Gömställen.

Han gömmer sig bak halltapeten,
trots att kattorna försökt klösa fram honom.

Han gömmer sig bak kaklet i badrummet,
trots att jag försökt skålla honom med duschen.

Han gömmer sig i bokhyllan,
trots att böckerna ideligen byter plats.





Han gömmer sig i vedboden,
jag tror,Han bor där som i en gäststuga.

I höst skall Han dansa på taket,
och knacka på sovrumsfönstret.

Tror Han, att jag inte vet
var Han finns och vad Han gör?

Vad bråkar Han då för?
Kan Han inte ta det lite lugnt?

Som jag själv gör!! ue.




Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-15 22:18

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram