Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
She gave me colours


Jag vågar inte älska (fast jag brukar ju alltid skratta faran rakt i ansiktet)

And we couldn\'t change our destination
On this road of facination for love


Du besvarar mina händers svaga tryckningar
med dina smala fingertoppar
Kanske var det bara jag som lade märke till att
våra själar nuddade varandra
för
I dina ögon kan jag se
allt jag det som jag
Aldrig sett i mig själv

Trots det så matchar våra tankar
och dina läppar möter mina


Det spelar inte så stor roll att
det är april och
Snön fortfarande faller ner från himlen
För jag kan blunda och andas sommar i din närhet
På bussresor med
Håkan Hellström i lurarna

Det är svårt att älska när
världen är fylld av tragik och
Avbrytna leenden
jag är rädd för att min otur ska
hinna ifatt mig och att jag

Skulle skada dig med mina
ovanligt klumpiga händer

Du får snö i skorna och
jag skriker högt åt alla jävla bilar
Som tutar bara för att man tar

en promenad på e4:an

Du skulle veta hur rädd jag är för
att
Dina steg ska sluta eka i mitt huvud
och tonas ut på grund av att jag
Klantat mig igen och
fått avståndet mellan oss att växa
Dina känslor är för vackra för att jag
ska våga ta i dom

Men jag antar att jag utmanar ödet





Fri vers av unhappyvoices
Läst 526 gånger
Publicerad 2006-04-02 16:15



Bookmark and Share


  CakeOrDeath
åh, gråtagråta.
<3 du... ja. jag vet inte vad jag ska skriva.
2006-04-02

    ej medlem längre
"Dina steg ska sluta eka i mitt huvud
och tonas ut på grund av att jag
Klantat mig igen och
fått avståndet mellan oss att växa"


SÅ BRA!!
2006-04-02
  > Nästa text
< Föregående

unhappyvoices
unhappyvoices

Mina favoriter
Du pumpar bra, sa jag.