Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bra demokrati ser en minoritet för samhällets bästa

 

Ge de svagaste tröst

först

I vad det än må vara

som behövs i denna skara

 

Mat tak och kläder

är ett måste även innanför Sveriges gränser

En trygghet alla utan undantag söker

till och med de Svenskar som av sjukdomar hemsöks

 

Då får vi en pyramid som är sund

med en starkare grund

Då Slipper även våra stroppiga karriärister

bli bombade av egentillverkade terrorister

 

För om alla mår någorlunda bra, utan hemska brister

minskar vi desperationens risker

Och Sverige kan åter bli fin-fint

undvikande ett krigiskt samhälles glimt




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-16 19:39



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2014-09-17

    ej medlem längre
Alla ska ha rätt att ha en dräglig tillvaro i ett normalt land.

2014-09-16
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP