Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot kanten ligger allt runt

Vågskvalpet i flaskan
höll drömmen
mellan klara gränser
inneslutet
låg löftet
det outtalade
jag drog en linje
som Columbo
med sina ägg
lösgjorde mig
från det kända
öppnade korken
och kastade loss
mot omätbar galenskap
jag skulle återvända
drucken av insikter
skulle jag bli betraktad
som en kartritare
skulle korken dängas ner i halsen
skulle avstånden jag klätt räknas
skulle jag flyta
skulle drömmen bära mig




Fri vers (Fri form) av Robert Jonsson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-17 12:25



Bookmark and Share


  aol
Gillas bra frågeställning bra framfört,
2014-11-19

  Nanna X
ja, det är frågan varje upptäcktsresande ställer sig... även jag. tack för denna betraktelse på vägen!
2014-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Robert Jonsson
Robert Jonsson VIP