Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hs

Fan ta alla länder du varit i utan att bry dig om att jag satt på en och samma stol under hela tiden och varje gång jag gick hemmåt undrade jag om du hade ringt eller skickat ett meddelande.

Det hade du aldig.

Jävla Paris, Nice, Amserdam och var fan du nu var. Du kysste alla vackra städer och jag kysste bara Lund.

Fan ta alla språk du hörde utan att ens komma ihåg hur du kysste mig och jag vet att du vet hur jag ser ut naken, hur jag ser ut när jag är så jävla bakis att jag ser ut som om jag dött och kommit tillbaka.

Men jag var aldrig Jesus.

Fick aldrig komma tillbaka.

Jävla alla andra du som kom för att sedan vända sig om. Precis som du, alla är precis som du. De ville bara komma.

Fy fan för mig som kunde haft det så mycket bättre som kunde gått vidare med honom eller honom eller honom. Men det gjorde jag aldrig. De var nog bättre än dig men nej nej nej. Det handlade i slutändan bara om att komma.




Fri vers av caveman
Läst 209 gånger
Publicerad 2006-04-02 18:43



Bookmark and Share


  anneluca
Förbannade svek! andas denna text, verkligen bra skriven.
2006-04-02
  > Nästa text
< Föregående

caveman