Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dröm


mätsticka

hon ställde mig vid entrédörren och använde mig som mätsticka för att jag var av så behändigt format, precis 1.60. visst var det fräckt va. misstänker att hon var mitt onda jag, fast hon bar ett vitt efternamn som maskering. i så fall har hon växt sig alldeles för lång, 1.80.




Prosa av Nanna X
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-18 08:31



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Se det som ett bra arbete ;-) Du kan bara stå där och sticka eller skriva vad du vill, medan hon springer fram och tillbaka med allt som skall mätas...
2014-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X