Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du, vem som helst

spriten kommer alltid upp
i form av tårar
så den hjälper inte längre

tabletterna jag aldrig vågade be om
räddar någon annan just nu

letar räddningar i andra städer
i andra sängar
hittar
inte ens ingenting


snälla rädda mig någon!




Fri vers av caveman
Läst 196 gånger
Publicerad 2006-04-02 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

caveman